home
pedicure
Cosmetische voetverzorging

De voeten worden vaak vergeten, maar zijn een essentieel onderdeel van ons lichaam. Cosmetische voetverzorging is een heerlijke behandeling, waardoor uw voeten er weer prachtig uit gaan zien. Een basisbehandeling bestaat uit:


U kunt deze behandeling uitbreiden met:


Tevens is er de mogelijkheid om French pedicure op uw nagels te laten aanbrengen, d.m.v. een gel met een mooi wit randje. Dit blijft 6-8 weken prachtig zitten. U kunt uw nagels ook laten stralen met een kleurgellak.

Gellakken is een revolutionaire UV-technologie die de beste kwaliteit van gel en de mooiste kleuren van nagellak combineert. Gellak wordt UV uitgehard (in een UV-lamp), dus geen droogtijd en beschadigingen zijn verleden tijd! Het resultaat? 6-8 Weken lang een verstevigende laag over de natuurlijke nagel en een fantastische nagelkleur in hoogglans. Ik werk met de beste merken, zoals Shellac van CND, Gelish en OPI.

Daarnaast kunt u uw cosmetische voetbehandeling combineren met een voetverzorgende pedicure of deelbehandelingen, bv. eelt verwijderen, likdoorn behandelen etc. Bij beschadiging van uw nagel kan het prettig zijn een kunstnagel aan te brengen, bv. bij een schimmelnagel. Ik adviseer u graag!

Een weldadig paraffinebad staat (op aanvraag) altijd klaar, dat zorgt voor een betere doorbloeding en zachte voeten.