home
manicure
Manicure

Een SPA-manicure is een schoonheidsbehandeling voor de nagels en handen. De basisbehandeling bestaat uit het in vorm vijlen van uw nagels, een nagelbad met verzorgende nagelriemolie, nagelriembehandeling met cuticle remover, handmassage, nagelverzorging met blanke lak of polijsten en als afsluiting een verzorgende handcrème.

De SPA-manicure Special is als boven, echter uitgebreid met een scrubbehandeling en uitgebreide hand- en onderarmmassage.

De behandeling kan nog worden aangevuld met een masker en/of paraffinebad. Warme paraffine is een weldaad voor de handen. Door de werking van de warme paraffine dringen natuurlijke ingrediënten en vitamines diep door in de huid van uw handen en zorgt ervoor dat uw handen weer heerlijk zacht worden. Door onderdompeling in de warme paraffine worden de poriën geopend. Bovendien stimuleert paraffine de doorbloeding, het maakt de huid elastischer, het herstelt de huid, vervaagt de fijne lijnen en werkt verzachtend bij mensen met reuma en artritis.

Daarna kunnen de nagels gelakt worden met gellak, de meest innovatieve manier van nagels lakken. Gellak is een revolutionaire UV-technologie die de beste kwaliteit van gel en de mooiste kleuren van nagellak combineert. Gellak wordt UV uitgehard (in een UV-lamp), dus geen droogtijd en beschadigingen zijn verleden tijd! Het resultaat? Drie weken lang een verstevigende laag over de natuurlijke nagel en een fantastische nagelkleur in hoogglans. Ik werk met de beste merken, zoals Shellac van CND, Gelish en OPI.

De nagels kunnen indien gewenst behandeld worden met een french manicure. De french wordt aangebracht met gellakken, die evenals de gellak kleurlakken UV-uitgehard moeten worden. Deze behandeling is zeer geschikt voor de natuurlijke nagel. De gellakmethode brengt een glanzende verstevigende laag aan over de natuurlijke nagel, die zijn weerga niet kent! U hebt 2-3 weken plezier van prachtige nagels met een perfecte french look.