home
kunstnagels

Inleiding

 

Mijn nagelstudio is gezellig ingericht en aangekleed met moderne tinten, zodat u zich optimaal prettig kunt voelen. Vakkundigheid en hygiëne staan bij al mijn behandelingen voorop. U kunt bij mij terecht voor het aanbrengen van acryl- en gelnagels.

Nagelverlenging is een methode om de nagels langer te maken. Dit kan d.m.v. een sjabloon of een nageltip. Een sjabloon is een buigzaam vormpje dat (indien mogelijk) onder de vrije rand van de nagel wordt geplaatst. Hierdoor ontstaat de nagelverlenging. Deze methode wordt ook gebruikt bij nagelreparaties. De andere methode is d.m.v. een nageltip. De nageltip wordt halverwege de natuurlijke nagel aangebracht. Deze tip wordt transparant gevijld, d.w.z. de overgang van tip en natuurlijke nagel wordt onzichtbaar gemaakt. Dit gebeurt op voorzichtige wijze, zodat de natuurlijke nagelplaat niet beschadigd wordt.

Over beide methoden komt een laagje acryl of gel. Welk materiaal voor u het beste geschikt is bepaal ik in overleg met u. Met acryl, zowel als gel kan een french manicure (witte rand) worden aangebracht (ook in kleur of glitter).

Het is een misverstand te denken, dat alle kunstnagels lang horen te zijn. Kunstnagels kunnen ook een goede stimulans zijn voor nagelbijt(st)ers. En hoewel vaak gedacht wordt, dat kunstnagels alleen voor vrouwen zijn, kunnen ook mannen zeer gebaat zijn bij (tijdelijke) kunstnagels. Voor iedereen en voor elke leeftijd.

Net als de natuurlijke nagels groeien ook kunstnagels uit. Daarom dient u de nagels iedere 3 weken te laten opvullen voor blijvend mooie nagels (nagelbijters iedere 2 weken).