home
kunstnagels
Gelnagels

Gel is een kleverige gelei, die met een penseel in laagjes wordt aangebracht met als laatste een supersterke toplaag. Gel is een iets zachter materiaal dan acryl. Na uitharding onder een UV-lamp is de gel voldoende hard voor optimaal sterke kunstnagels. Gel blijft enigszins flexibel.

Er kan met alleen een roze of naturel gel gewerkt worden. De nagels zien er dan zeer natuurlijk uit. Bovendien kan tijdens de behandeling direct een french manicure met een witte gel worden aangebracht. Hierdoor krijgt u een mooie witte vrije rand aan de nagels. Een prachtige glittertoplaag behoort ook tot de mogelijkheden.

Maar de nagels kunnen ook gelakt worden. De nagellak blijft veel langer mooi dan op natuurlijke nagels (tot wel 3 weken).

De meest innovatieve manier van nagels lakken is met gellakken. Gellak is een revolutionaire UV-technologie die de beste kwaliteit van gel en de mooiste kleuren van nagellak combineert. Gellak wordt UV uitgehard (in een UV-lamp), dus geen droogtijd en beschadigingen zijn verleden tijd! Het resultaat? Drie weken lang een fantastische nagelkleur in hoogglans. Ik werk met de beste merken, zoals Shellac van CND, Gelish en OPI. (zie manicure)