home
kunstnagels
Acrylnagels

Bij gebruik van acryl wordt een acrylpoeder vermengd met een vloeistof, dat als een bolletje met behulp van een penseel over de nagel wordt gestileerd tot een glad laagje. Het acryl is na 3 minuten hard, waarna de nagel in vorm gevijld en gepolijst kan worden. De totale uitharding duurt ongeveer 48 uur.

Er kan met alleen een roze of naturel acryl gewerkt worden. De nagels zien er dan zeer natuurlijk uit. Bovendien kan tijdens de behandeling direct een french manicure met een witte acryl worden aangebracht. Daarbij werk ik voor het roze gedeelte van het nagelbed met een camouflageacryl. De uitgroei van de natuurlijke nagel zal niet meer doorschijnen en de nagels zullen er gedurende weken mooi uit blijven zien. Ook kan een french worden aangebracht met kleur- of glitteracryl.

Maar de nagels kunnen ook gelakt worden. De nagellak blijft veel langer mooi dan op natuurlijke nagels (tot wel 3 weken).

De meest innovatieve manier van nagels lakken is met gellakken. Gellak is een revolutionaire UV-technologie die de beste kwaliteit van gel en de mooiste kleuren van nagellak combineert. Gellak wordt UV uitgehard (in een UV-lamp), dus geen droogtijd en beschadigingen zijn verleden tijd! Het resultaat? Drie weken lang een fantastische nagelkleur in hoogglans. Ik werk met de beste merken, zoals Shellac van CND, Gelish en OPI. (zie manicure)